Arrangementsinfo
Arrangementomtale PDF Skriv ut E-post
mandag 22. april 2013 11:46

Nå er vi klar til vårens høydepunkt.

Unge talenter møter veteraner.

30.03.2019 - kl. 15.00

Kulturhusets foaje

 

Lene Talgø er frå Sandnes og går nå 2. året på musikklinja på Vågen vgs. Ho starta tidleg å spele fiolin, Før ho starta på Vågen hadde ho Mona Anita Nesse som fiolinlærar, no studerer ho med Laima Olsson og Nora Asheim. Ho likar godt å spele musikk frå romantikken, som det stykket vi får høyre i dag, men ho har ein allsidig musikksmak og spelar også litt jazz og populær­musikk ved sida av det klassiske.

Sarah Elise Lindberg er frå Oltedal. Ho har spela både i Oltedal brass og i Gjesdal brass i fleire år. Ho spelar også i Rogaland ungdomskorps, og ho er med i eit band med elevar frå klassen. Sarah går andre året på Vågen vgs der ho har Tone Stang Våland som hornlærar.

Morten Hamra er frå Sandnes, og går   nå andre året på Universitetet i Stavanger der han har klarinett som hovedinstrument og Håkon Vestly som lærar. Morten har gått på Vågen vgs, han har spela i Gardemusikken og andre korps i Osloregionen, og nå spelar han fast i Jernbanens musikkorps og Stavanger musikkorps av 1919 i Stavanger.

Sist oppdatert fredag 22. mars 2019 15:09
 


Nyheter - Vi spiller:Øvelsene starter opp etter sommer ferien

onsdag 21.08.2019 kl. 1830.


 

Nå er vi også med i "Grasrotandelen" - 
se eget menyvalg

Bannere

Banner
Banner